onsdag 16. september 2015

Piknik ved Han-elven og 4D kino!

For noen dager siden dro Marina og jeg til Jamsil; en latterlig vakker bydel litt i utkanten av Seoul, langs Han-elven. Høye glassbygninger, kjøpesenter, fornøyelsespark og vakre parker var en fryd for øyet!


Utsikt mot andre siden av Han-elven.
Jamsil er på motsatt side av elven i forhold til hvor vi bor, og et godt stykke unna. Først var vi en tur på Lotte World Mall, et gigantisk kjøpesenter med en skyskraper som vil bli verdens 6. høyeste bygning når den er ferdig. Generelt ble vi helt slått ut over hvor stort og pent alt var. Veldig imponerende sted!

Lotte World Tower sett fra bakken

Modell av den ferdige skyskraperen
Etterpå gikk vi til en innsjø som lå ved kjøpesenteret. Der var det en kjempefin tursti som gikk rundt hele, samt en øy på innsjøen med den utvendige delen av Lotte World, en fornøyelsespark. Man kunne gå helt inntil og se på karusellene uten å kjøpe billetter. Et veldig imponerende anlegg!

Turstien gikk rundt hele innsjøen

Innsjøen var omringet av boligbygg

Her ser du et glimt av Lotte World øyen
 Etter å ha vandret et stykke langs innsjøen gikk vi et stykke gjennom Jamsil og til Han-elven, hvor vi hadde en mini-piknik med musikk, mat og prat sammen med Kevin og hans venner, for å feire Kevins bursdag. Vi var så heldig å bli vitne til solnedgangen over elven, noe som var et helt utrolig syn. Klarte ikke stoppe å ta bilder i alle vinkler!




4D kino finnes!

Når mørket la seg og de andre forlot oss, dro Marina og jeg for å se Ant-Man på 4D kino i Lotte World Mall. Jepp, du hørte riktig: 4D finnes. Det vil si at filmen er i 3D, men også setet du sitter på beveger seg etter hva som skjer i filmen, samt man kan få vind og vann blåst i ansiktet. Det var sinnsykt gøy å være med på!

Som brillebruker unngår jeg vanligvis 3D-filmer, men Sør-Korea har løst det veldig enkelt med å tilby 3D-briller som kan klypes på dine eksisterende briller. YESS! Værsåsnill spre ordet til alle kinoer folkens. Jeg har også lyst til å se 3D uten å måtte se gjennom glippene som skapes mellom briller og 3D-briller.

Mildt sagt var dette en av de aller beste dagene vi har hatt siden vi kom til Seoul, selv om vi egentlig syntes at hver eneste dag er bare best. Vi trives utrolig godt her! Vi tok taxi hjem den kvelden, og begge satt med tårer i øynene fordi Seoul er sykt vakker om natten og vi er så sinnsykt glade og heldige mennesker.

Klem,
Audhild

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer?