fredag 22. mars 2013

Reisestemning? (playlist oppdatering)


Nå har jeg faktisk funnet så mye bra musikk fra Korea at jeg kan velge ut tema.
I dag har jeg 8 timer med reise foran meg, inkludert 5 timer på toget. Når man reiser er det en egen type 'sound' som passer veldig fint til å skape stemning når man hører på det og samtidig ser verden fly forbi.
Denne oppdateringens tema er derfor denne typen sanger. Kos deg i påsken!

NB for iPad!: Videoene satt inn i dette innlegget vil ikke alltid vise riktig video på iPad. Derfor er det satt en link til videoen på You Tube om dette skjer med deg.

Donawhale - Echo
















Ingen musikkvideo denne gangen.
Donawhale er et band som spiller avslappende og stemningsfull musikk som passer veldig godt til vår og sommer. Akkurat denne sangen er spesielt avslappende, derfor er den på denne listen. Å høre på denne samtidig som du ser ut vinduet av et tog, en bil eller buss så begynner fort tankene å vandre.




The Pony - Good Bye

















The Pony er et indierockband som egentlig ikke er så veldig kjente i hjemlandet, til tross for å ha holdt på siden 2008/2009. Ikke la deg lure av deres uskyldige utseende, for denne gruppen har en skikkelig god rockesjel innerst inne. Når musikken spilles, kommer denne sjelen ut og leker seg.
To sanger er lagt til av dette bandet, Good Bye og Disturbance. Good Bye er sangen du får høre først, siden den passer til dagens reisefot-tema.

iPad



Love X Stereo - Seoul City












Dette er en sang som ble anbefalt av bloggen til Simon og Martina forrige søndag.
Love X Stereo spiller elektronisk rock med litt 90-talls følelse og synger sine sanger både på koreansk og engelsk. Mange sanger finnes på begge språk på You Tube. Denne musikkvideoen er faktisk veldig interessant, da den består av filmer fra en iPhone av Sør-Koreas hovedstad Seoul. Så enkelt er det å lage en musikkvideo, gitt, for selv om bildene ikke er tipp-topp kvalitet så bidrar de med riktig stemning til musikken. Hvem var det som bestemte at You Tube-filmer må være i HD, uansett? Ikke alle har utstyret, men You Tube er for alle.
Her også kommer jeg med to sanger; i tillegg til Seoul City, som passer tema, bør du høre sangen "Free Ass", som er på engelsk. Nok en gang en ganske stilig og kreativ musikkvideo som viser hvor enkelt det kan gjøres, og en sangtekst som får deg til å le litt(til tross for det alvorlige uttrykket til sangeren).


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer?